Over Inspired by Life

Passie voor een lichter leven

Een passie die door het leven is geïnspireerd, vandaar de naam Inspired by Life.

Ik was niet altijd al zo door het leven geïnspireerd ;-). Ik had een overvolle agenda, vocht mezelf een weg naar succes. Al tijden was ik zoekende naar wat ik nu écht wilde doen, naar wat me gelukkig maakte. In de tussentijd deed ik er vanalles aan om een leuk leven te hebben. Precies dat, was wat er mis ging. Nadat ik, na een val van mijn paard, hersenletsel opliep, stond mijn leven totaal onverwacht, ongepland en absoluut ongewenst, stil.

De lange herstelperiode die volgde, liet me precies zien waarom het leven niet liep zoals ik dat zo graag wilde. Het gaf me inzicht in hoe ik wel mijn ideale leven kon bereiken. Sindsdien is dat waar ik aan werk, vanuit mijn hart.

De afgelopen jaren heb ik vele cursussen gevolgd op uiteenlopende gebieden. Van meditatie en mindfulness tot yoga, psychologie en levensbeschouwing. Nog steeds werk ik dagelijks aan persoonlijke ontwikkeling, zodat ik steeds verder groei en jou steeds meer inspiratie kan bieden.

Alles wat in je leven gebeurt, heeft een reden. Het is de optelsom van al je acties, gedachten en gevoelens tot op het moment van de gebeurtenis. Het heden is het resultaat van het verleden en biedt een kijkje in de toekomst. Wat je nu hebt, is dat wat je wilt? Zoja, ben je op de goede weg. Zonee, dan heb je nu, in het heden, de kans om je weg aan te passen. Je kunt hem dusdanig aanpassen dat hij leidt naar waar jij wilt zijn.

 

 

Ik heb de wens om jou te inspireren op de weg naar een zorgeloos leven, je te helpen om jouw unieke weg te vinden. Niet langer geleefd worden met een overvolle agenda en een rugzak vol stress. Vind meer rust en ontdek weer wat je eigenlijk al wist: dat het leven bedoeld is om te genieten. Richt je leven in hoe jij dit het allerliefste wilt. Breng de weegschaal weer in balans door ruimte te creëren voor geluk.

Duik in de blogs of volg geleide meditatie oefeningen. Op de hoogte blijven van nieuwe inspiratie doe je hier.

Stephanie van Schie