Live Training

Meditatie

Ontdek jouw weg naar een zorgeloos leven

De wekker gaat. Het is nog vroeg. Je wordt wakker en voelt je uitgerust en vol energie.

De dag begint en jij weet dat je alles aan kunt wat op je pad komt.

Je voelt je alert en stabiel. Je hebt de energie om te 'pieken' zonder je gestresst te voelen.

Je denken is geconcentreerd en effectief. Niet die mallemolen van gedachten die je vroeger zo welbekend was.

fade-leftfade-rightPraktisch en doelgericht

Mediteren? Maar dan moet je elke dag een hele tijd stil zitten en proberen niet te denken toch?!

NEE!! Dat is meditatie dus niet.

Mediteren is een manier om meer uit het leven te halen. Je brengt rust en ontspanning in je lichaam. Je hoofd wordt helder en alert. Je kunt veel meer aan en bent veel meer in balans.

Je leert hoe je meditatie kunt inzetten om je doelen te bereiken. Je ontdekt op welke wijze het je tijd oplevert in plaats van tijd kost.

Je gaat immers niet mediteren omdat je een hobby zoekt.

Je gaat mediteren om doelen te bereiken in je leven.

Daartoe is de Training Meditatie ontwikkeld.

Deze praktische en doelgerichte training Meditatie leert je hoe je meditatie kunt inzetten om meer uit het leven te halen.

Krijg een indruk van de meditatietraining:

Mediteren levert je tijd op!

fade-leftfade-rightIs deze training voor jou?

Deze training is ontwikkeld voor jou, of je nu wel of geen ervaring hebt met meditatie.

Misschien heb je nog geen ervaring met meditatie. Je hebt er al zoveel over gehoord en wil nu toch echt wel eens zien of het iets voor jou is.

Misschien heb je al ervaring met meditatie. Alleen lukt het je maar niet om er voordeel mee te behalen.

Steeds probeer je het weer, maar omdat je het gevoel hebt dat het niet werkt, stop je er uiteindelijk weer mee.

Het blijft druk in je hoofd en je hebt het gevoel dat mediteren niet voor jou is weggelegd.

Ook jij kunt leren mediteren!

fade-leftfade-rightInhoud van de training

De training bestaat uit drie levels.

Het eerste level is de basistraining.

In deze training leer je ademhalings- en meditatietechnieken die je in staat stellen om te kunnen profiteren van de voordelen die meditatie biedt. Je slaap verbetert, je voelt je rustiger. Je hebt tools tot je beschikking om jezelf altijd op te laden en / of tot rust te brengen. Je gaat je gelukkiger voelen.

In de tweede training, Level II, leer je een aantal krachtige technieken en meditaties waardoor je nog meer gaat profiteren van de voordelen van meditatie. Technieken die je helpen om je doelen op gebied van gezondheid te behalen. Meditaties die je zorgen verminderen en je positieve dagen brengen.

In de derde training, Level III, leer je meditaties die specifiek gericht zijn op ons dagelijks leven. Meditaties om stress te verminderen, om nog beter te presteren, om je relaties te verbeteren en om levensdoelen helder te krijgen en te kunnen behalen.

Bij alle trainingen staat het toepassen van meditatie in jouw dagelijks leven centraal. Wat werkt voor jou en wat past bij jou? 

fade-leftfade-rightWat kun je verwachten?

Je leert in deze training op welke manieren je je ademhaling kunt inzetten om uit de stressmodus te komen en om jezelf te laden met energie. Je leert hoe je die continue stroom van gedachten stil kunt krijgen; je krijgt rust in je hoofd. Je krijgt krachtige tools aangereikt om je positiever en gelukkiger te voelen. Deze meditaties hebben ook een gunstige invloed op je gezondheid.

Deze training helpt je om beter te slapen, meer controle te krijgen over je gedachten en meer rust in je hoofd te krijgen.

Het is een praktische training waarin je veel met meditatie aan de slag gaat. De technieken en meditaties die gegeven worden zijn duidelijk en goed toepasbaar in het dagelijks leven. Er wordt veel aandacht besteed aan het integreren van meditatie in jouw leven, zodat je kunt mediteren op een manier die bij jou past.

Meditatie is je oplader gedurende de dag!

Maar ik kan toch niet heel de dag door mediteren?

Dat hoeft ook niet. Opladen doe je met korte meditatiemomenten. Je kunt dan ook nog doorgaan met je bezigheden. Je smartphone kun je ook gewoon gebruiken terwijl hij oplaadt toch? Kom ontdekken hoe dit werkt!

fade-leftfade-rightData, locaties & tarieven

* Prijzen per persoon. Zakelijke tarieven op aanvraag. Groepstraining organiseren? Informeer naar de mogelijkheden.

Inspired by Life verzorgt meditatie in Hellevoetsluis, Rockanje, Brielle en Spijkenisse. Geleide meditaties, ontspanningsmeditaties en meditatietraining. Zowel in groepsverband als privé (1-3 personen). Andere locaties voor meditatieles op aanvraag mogelijk. Meer informatie vind je bij 'Leren Mediteren'. Vragen? Stuur me gerust een bericht.