Wil jij meer rust en ontspanning in je lijf en leven?

fade-leftfade-rightKom dan ontdekken wat meditatie voor jou kan betekenen

Wil jij graag mediteren, maar weet je eigenlijk niet hoe? Lijkt het je moeilijk en vermoed je dat het je veel tijd gaat kosten? Wil je graag meer rust en mentaal meer in balans komen? Je minder zorgen maken? En ben je bereid om 5 minuten per dag te investeren?

Vraag dan onderaan deze pagina een GRATIS MEDITATIE aan. De meditatie duurt 5 minuten en helpt jou om dagelijks meer rust te vinden. Door de korte duur is het eenvoudig in te passen in ieder schema. Je hoeft nog niet te kunnen mediteren, want je wordt op goed te volgen wijze door de meditatie geleid.

fade-leftfade-rightMeer bereiken met meditatie

Geleide meditaties

Meditatietrainingen

Wil je mediteren onder begeleiding? Dan is het bijwonen van een geleide meditatie ideaal. Op woensdagavond in Hellevoetsluis kun je van 19.00 tot 19.30 uur meedoen aan een ontspanningsmeditatie. Hierin leid ik je zacht naar een totale ontspanning van lichaam en geest, met op de achtergrond ontspannende meditatiemuziek.

Aanmelden kan onderaan deze pagina. De kosten bedragen € 3,- per keer. Locatie: De Boeddhaboom, Rijksstraatweg 124, Hellevoetsluis

NIEUW! Vanaf 24 juni kun je meditatieles volgen bij Sportcentrum Kooistee in Hellevoetsluis. De lessen vinden plaats op zaterdag van 13.00 - 14.00 uur.

Deze les is ideaal als je meer rust in je hoofd wilt, meer wilt ontspannen en stress uit je lichaam wilt loslaten. Het eerste half uur is een geleide meditatie, waarin je heerlijk kunt ontspannen. Een moment helemaal voor jezelf. Het tweede half uur is een thema-meditatie of je leert een meditatietechniek die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Iedere les is anders! Je hebt geen ervaring met meditatie nodig. Deze les is toegankelijk voor iedereen die meditatie wil beoefenen onder begeleiding of kennis wil maken met meditatie. Ben jij benieuwd wat meditatie voor jou kan betekenen? Kom dan zeker eens meedoen! Klik hier voor meer info over de sportschool.

Wil je meditatie kunnen toepassen in je dagelijkse leven? Dan is het volgen van een meditatiecursus ideaal. Door het leren van zowel ademhalingstechnieken als meditatietechnieken die praktisch toepasbaar zijn in het leven van alle dag, ben je al snel in staat om zelf een staat van rust en ontspanning te bereiken. De cursussen worden gegeven in Hellevoetsluis, Rockanje, Brielle en Spijkenisse en kunnen zowel in groepsverband (6-10 pers.) als privé (1-3 pers.) gevolgd worden. Wil je meer informatie over meditatietraining op maat? Stuur dan een bericht, dan neem ik telefonisch contact met je op.

De eerstvolgende meditatietraining start op 10 juni in Spijkenisse (volgeboekt). Meer informatie is hier beschikbaar: Meditatie Training Spijkenisse.

fade-leftfade-rightNIEUW! Mediteren op het strand!

Deze zomer kun je heerlijk mediteren op het strand, onder begeleiding van Stephanie.

De meditaties staan in het teken van verbinding. Verbinding van jezelf met de natuur en verbinding met jezelf. Rust vinden in je eigen wezen van waaruit een verwarmende acceptatie kan ontstaan van jezelf en je leven. Acceptatie van wie je nu bent, wie je was. Ervaar de vrijheid die acceptatie biedt om te kunnen worden wie je wilt zijn.

Ervaring met meditatie is niet nodig. De meditaties zijn licht en luchtig en voor iedereen te volgen. We gaan heerlijk een uur lichter leven op het strand. Ontspanning en gezelligheid staan voorop.

Meer informatie over de strandmeditaties

Ja, ik ontvang graag de meditatie!

Heb je een code ontvangen, vul deze dan hier in.
dit veld niet invullen s.v.p.

fade-leftfade-rightHoe ervaren anderen de meditaties?

Een half uur mediteren is puur genieten met een geleide meditatie van Stephanie. Haar zachte stem zorgt ervoor dat je binnen no time veel relaxter bent dan dat je binnenkwam. 30 minuten meditatie met Stephanie is een cadeautje aan jezelf, een echte aanrader!

Sylvia Sylvia

Stephanie geeft de meditaties echt vanuit haar hart. Ze heeft een hele fijne stem waar ik helemaal rustig van wordt. Ik voel me na de meditatie altijd heerlijk ontspannen.

Nel Nel

Ik word er altijd helemaal rustig van!

Anita AnitaJa, ik kom woensdag mediteren
 
of ik wil graag meer informatie
 
Voornaam
E-mailadres*
Mijn vraag
dit veld niet invullen s.v.p.