Wil jij meer rust en ontspanning in je lijf en leven?

fade-leftfade-rightKom dan ontdekken wat meditatie voor jou kan betekenen

fade-leftfade-rightVolg online gratis een meditatie

Wil jij graag mediteren, maar weet je eigenlijk niet hoe? Lijkt het je moeilijk en vermoed je dat het je veel tijd gaat kosten? Wil je graag meer rust en mentaal meer in balans komen? Je minder zorgen maken? En ben je bereid om 5 minuten per dag te investeren?

Vraag dan onderaan deze pagina een GRATIS MEDITATIE aan. De meditatie duurt 5 minuten en helpt jou om dagelijks meer rust te vinden. Door de korte duur is het eenvoudig in te passen in ieder schema. Je hoeft nog niet te kunnen mediteren, want je wordt op goed te volgen wijze door de meditatie geleid.

fade-leftfade-rightGeleide meditaties - LIVE in Hellevoetsluis

fade-leftfade-rightWil je mediteren onder begeleiding? Dan is het bijwonen van een geleide meditatie ideaal.

De Boeddhaboom

Iedere woensdag van 19.00 - 19.30 uur.

Hierin leid ik je zacht naar een totale ontspanning van lichaam en geest, met op de achtergrond ontspannende meditatiemuziek. Aanmelden kan onderaan deze pagina. De kosten bedragen € 3,- per keer.

 

Iedere 3de woensdag van de maand is er een Meditatie Special.

Info volgt.

 

Locatie: De Boeddhaboom, Rijksstraatweg 124, Hellevoetsluis

 

Sportcentrum Kooistee

Iedere zaterdag van 13.00 - 14.00 uur.

Deze les is ideaal als je meer rust in je hoofd wilt, meer wilt ontspannen en stress uit je lichaam wilt loslaten. Het eerste half uur is een geleide meditatie, waarin je heerlijk kunt ontspannen. Een moment helemaal voor jezelf. Het tweede half uur is een thema-meditatie of je leert een meditatietechniek die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Iedere les is anders! Je hebt geen ervaring met meditatie nodig. Deze les is toegankelijk voor iedereen die meditatie wil beoefenen onder begeleiding of kennis wil maken met meditatie. Ben jij benieuwd wat meditatie voor jou kan betekenen? Kom dan zeker eens meedoen! Een proefles is gratis. Klik hier voor meer info over de sportschool.

Locatie: Forel 4, Hellevoetsluis

fade-leftfade-rightGeleide Meditaties - ONLINE

fade-leftfade-rightWil je mediteren onder begeleiding zonder de deur uit te hoeven? 

Op 1 oktober start de online Meditatie Bibliotheek.

Een bibliotheek vol met geleide meditaties die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt.

Meer info volgt snel!

 

fade-leftfade-rightMeditatie Trainingen - LIVE in Hellevoetsluis

fade-leftfade-rightWil je zelf aan de slag met meditatie? Dan is het volgen van een training ideaal.

Wil je meditatie kunnen toepassen in je dagelijkse leven? Dan is het volgen van een meditatiecursus ideaal. Door het leren van zowel ademhalingstechnieken als meditatietechnieken die praktisch toepasbaar zijn in het leven van alle dag, ben je al snel in staat om zelf een staat van rust en ontspanning te bereiken. Maar niet alleen bereik je innerlijke rust, ook ga je een stuk lekkerder in je vel zitten. Je krijgt meer energie en voelt je gelukkiger. Ja, meditatie doet dat met je. En je hoeft er niets eens hele dagen voor op een matje te zitten ;-).

De meditatiecursussen worden gegeven in Hellevoetsluis, Rockanje, Brielle en Spijkenisse en kunnen zowel in groepsverband (6-10 pers.) als privé (1-3 pers.) gevolgd worden. Wil je meer informatie over meditatietraining op maat? Stuur dan een bericht, dan neem ik telefonisch contact met je op.

De eerstvolgende meditatietraining start op 10 november in Hellevoetsluis. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie: Meditatie Training Hellevoetsluis.

Voor wie Level I gevolgd heeft, start op 29 september de vervolgtraining. Ook hier zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie: Meditatie Training Hellevoetsluis. Deze training is ook toegankelijk wanneer je reeds ervaring met meditatie hebt. Heb je geen ervaring met meditatie, meld je dan aan voor Level I. Dit is de basistraining.

fade-leftfade-rightMeditatie Trainingen - ONLINE

fade-leftfade-rightWil je zelf aan de slag met meditatie? Dan is het volgen van een training ideaal.

De meditatietraining zoals hierboven omschreven bij 'LIVE' trainingen, gaat in 2018 ook online van start!

Rond maart / april is de training online te volgen, waar en wanneer het jou uitkomt!

Meer informatie vind je hier.

Ja, ik ontvang graag de meditatie!

Heb je een code ontvangen, vul deze dan hier in.
dit veld niet invullen s.v.p.

fade-leftfade-rightHoe ervaren anderen de meditaties?

Een half uur mediteren is puur genieten met een geleide meditatie van Stephanie. Haar zachte stem zorgt ervoor dat je binnen no time veel relaxter bent dan dat je binnenkwam. 30 minuten meditatie met Stephanie is een cadeautje aan jezelf, een echte aanrader!

Sylvia Sylvia

Stephanie geeft de meditaties echt vanuit haar hart. Ze heeft een hele fijne stem waar ik helemaal rustig van wordt. Ik voel me na de meditatie altijd heerlijk ontspannen.

Nel Nel

Ik word er altijd helemaal rustig van!

Anita Anita

Vol enthousiasme en professionaliteit geeft Stephanie van Schie oa Meditatie sessies. Nu aantal keer op woensdagavond geweest: heerlijk na een drukke werkdag om te relaxen. Stephanie heeft een zeer rustgevende stem en manier van meditatie sessies geven, je zou haar het liefst iedere dag inhuren!

Marja Marja

Stephanie geeft fijne meditatie lessen,zij heeft een fijne rustige stem en brengt afwisseling in haar meditaties waarbij zij soms de windgong en de klankschaal gebruikt. Hele fijne ervaringen en zeker de moeite waard om bij haar te blijven mediteren.

Jantina JantinaJa, ik kom woensdag mediteren
 
of ik wil graag meer informatie
 
Voornaam
E-mailadres*
Mijn vraag
dit veld niet invullen s.v.p.