Hersenletsel - balans in je leven

Wat je niet ziet, dat is er niet. Of  toch wel?

Oktober

3

  • Dinsdag, 3 oktober 2017
  • Tijd: 15.30 - 17.00 uur
  • Locatie: Business Center Geuzenstaete, Brielle
  • Info: Klik op de afbeelding rechts

In 2013 liep ik, na een val van mijn paard, een hersenkneuzing op. Plotseling stond mijn leven stil. Van een hectisch leven met een drukke baan naar niets. Stilte. Mijn hersenen konden niet volledig functioneren en stuurden functies nog maar in zeer beperkte mate aan.

Het herstelproces was een uitdagende en leerzame weg. De adviezen die ik kreeg werkten averechts, maar ik was vastbesloten te herstellen en werkte hard om in dat proces mijn eigen weg te vinden. Wat kon ik doen om te herstellen? Hoe kon ik het voor elkaar krijgen om weer te kunnen doen wat voorheen vanzelfsprekend was en vooral: wat ik zo graag ook weer wilde kunnen? Wat vertelde mijn lichaam mij? Wat had het van mij nodig? Ik luisterde en paste me aan. Ik vond manieren die herstel konden bevorderen en probeerde alles uit. Het werd een totaalpakket waarin ieder stadium van het herstel andere eisen met zich meebracht.

Na 3,5 jaar kon ik zeggen dat ik nagenoeg hersteld was. Er zijn nog beperkingen waar ik aan blijf werken, maar ik heb een prachtig leven voor mezelf kunnen creëren.

Veel van wat ik heb geleerd, kon niemand mij vertellen. Daarom vind ik het belangrijk om alles wat ik weet, te delen met een ieder met niet-aangeboren hersenletsel die zijn kwaliteit van leven wil verbeteren. Met dit boek wil ik bruggen bouwen: er zijn heel veel mogelijkheden om verder te verbeteren, maar ze zijn vaak niet in verband gebracht met hersenletsel waardoor ze niet of onvoldoende worden toegepast. Mijn ultieme doel is om jou als lezer te inspireren om verder te komen op je weg, een weg die je naar alle waarschijnlijkheid zelf moet vormgeven. Dit boek biedt daartoe praktische tips en adviezen.

De must-have van 2017!

Verwachte verschijningsdatum: 3 oktober 2017

Specificaties:
Afmetingen: A5
Aantal pagina's: > 120
Uitvoering: paperback
Bindwijze: gelijmd
ISBN: nog niet bekend

Neem alvast een kijkje:

Wil je een exemplaar reserveren?

Reserveer nu alvast een exemplaar. De verwachte verschijningsdatum is 3 oktober. De prijs bedraagt na de verschijningsdatum € 19,95, maar wanneer je het boek reserveert vóór 1 september dan betaal je slechts € 17,50.

Ja, ik reserveer een exemplaar van het boek

Vul je voor- en achternaam in

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil je bijdragen aan dit project?

Het uitgeven van een boek brengt kosten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan professionele eindredactie en vormgeving, welke onmisbaar zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Om de kosten te kunnen dekken nodig ik je uit een bijdrage te leveren aan dit project. Dit is al mogelijk vanaf € 10,-.Ja, ik draag bij aan het boek
 
E-mail*
Kies een bedrag:
 
dit veld niet invullen s.v.p.