Meditatie voor uw werknemers

Vitale medewerkers die een veelal hoge werkdruk aan kunnen. Medewerkers die niet snel 'in de stress' schieten, maar vanuit innerlijke rust hun deadlines kunnen halen.

Mediteren levert een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de stressgevoeligheid van werknemers. Doordat er meer rust ontstaat in je denken, kom je innerlijk beter in balans en kun je veel meer aan.

Mediteren met Stephanie is niet zweverig. Niets zet je steviger met twee benen op de grond dan het beoefenen met meditatie. Dat is mijn motto. Zodra je door hebt hoe het werkt, vind je een manier die bij jou past en dan wordt het echt leuk!

Alle meditaties staan in het teken van 'lichter leven' en ondersteunen de weg naar een stressvrij leven.

Ik wil een workshop aanvragen

Meditatie kan eenmalig of periodiek als workshop worden gegeven. Uw medewerkers leren technieken om zelf op eenvoudige wijze te kunnen mediteren waardoor zij altijd profijt van meditatie kunnen hebben.

Meditatie kan ook als periodieke les worden gegeven. Uw medewerkers krijgen telkens een geleide meditatie en als zij willen, kunnen zij tussentijds met de toegepaste techniek zelf aan de slag.

Ik wil meer informatie ontvangen

Probeer kosteloos een online meditatie:

Ja, ik ontvang graag de meditatie!

Heb je een code ontvangen, vul deze dan hier in.
dit veld niet invullen s.v.p.

Een half uur mediteren is puur genieten met een geleide meditatie van Stephanie. Haar zachte stem zorgt ervoor dat je binnen no time veel relaxter bent dan dat je binnenkwam. 30 minuten meditatie met Stephanie is een cadeautje aan jezelf, een echte aanrader!

Sylvia Sylvia

Stephanie geeft de meditaties echt vanuit haar hart. Ze heeft een hele fijne stem waar ik helemaal rustig van wordt. Ik voel me na de meditatie altijd heerlijk ontspannen.

Nel Nel

Vol enthousiasme en professionaliteit geeft Stephanie van Schie oa Meditatie sessies. Nu aantal keer op woensdagavond geweest: heerlijk na een drukke werkdag om te relaxen. Stephanie heeft een zeer rustgevende stem en manier van meditatie sessies geven, je zou haar het liefst iedere dag inhuren

Marja Marja

Stephanie geeft fijne meditatie lessen,zij heeft een fijne rustige stem en brengt afwisseling in haar meditaties waarbij zij soms de windgong en de klankschaal gebruikt. Hele fijne ervaringen en zeker de moeite waard om bij haar te blijven mediteren.

Jantina Jantina