Achtergrond van de online training Lichter Leven

Waarom deze training?

Stress is aan de orde van de dag. Velen leiden een druk bestaan en ervaren een hoge werkdruk. Ze hebben veel verplichtingen en verantwoordelijkheden en er worden hoge verwachtingen aan ze gesteld. In deze ‘hogesnelheidseconomie’, waarin het leven zich in hoog tempo afspeelt, lopen ze zichzelf voorbij  om het tempo te kunnen volhouden. Ze blijven altijd doorgaan en zien geen mogelijkheid om rustiger aan te doen.

Voor velen is het moment gekomen waarop ze deze manier van leven niet meer volhouden. Ze ervaren vermoeidheid, een gebrek aan energie en de motivatie en het plezier in het leven nemen drastisch af. Er is geen tijd meer om te genieten, om de dingen te doen waar ze van houden. Sommigen weten niet eens meer wat ze graag zouden willen doen en voelen zich afgestompt. Anderen voelen zich zo onder druk staan, dat ze geen uitweg maar zien van hun te drukke bestaan maar evenmin weten hoe ze nog langer door moeten gaan. Steeds vaker krijgen ze fysieke klachten die in ernst behoorlijk kunnen toenemen.

Dit kan anders. Ook in deze hectische maatschappij is het mogelijk om te leven op een tempo wat bij jou past en om de dingen te doen die je graag doet. Zonder stress, zonder zorgen. Zodat je weer geniet van het leven. Een leven waarin niets moet en veel mag. Een leven waarin je weer jouw eigen keuzes maakt en vrijheid ervaart.

Maar hoe kom je op dat punt? Dat is precies waar deze cursus voor bedoeld is: jou op weg te helpen naar een zorgeloos leven, een leven wat in balans is.

Meer info over de training


Inspiratie in je mailbox ontvangen?
 
Ontvang elke 3 weken de nieuwste blogs
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.